Wednesday, 3 April 2013

dunia baru lola


 




assalamualaikum.

dunia baru lola..akhirnya sampai masa untuk lola membuka rahsia yang lola simpan selama ini
yes i admit that lola selama ni merahsiakan identiti lola..i know im not suppose to do that but
im so gonna be so much in trouble if mama n my family tahu yang lola ade blog fesyen pulak tu.

ok nama lola yang sebenar adalah nurlaila bt johari berumur 22 tahun..
saya masih study at KDU..dalam bidang engineering..

sebenarnya tak salah kan lola jadi model blog sendiri? i hope korg boleh terima k..

yeah!!bye bye

42 comments:

si tudung biru said...

hai laila

kaki diari said...

hihi lolaa :D

Nancy Clancy said...

hi lola :)

CiKmaD SoYoD CoMoT said...

Steady ar lola..u cool

durian sedap said...

Tahniah lola..... ;-)

adam fiq said...

Ai lola syg

syahirah said...

hai lola

lola laila said...

Assalamualaikum semua,
Jgn lupa saksikan Lola di Astro Ria Ahad ni jam 7pm !
Kalau ade feedback, drop by je kt blog ni!
Yeays :)

Syahirah Salleh said...

hai sis lola :)

sofia sulaiman said...

(Y) terbaiklah kak lola :D

PYNLaces said...

Love ur style sis n daebakkk.he3

saya blur said...

hy kak lola!!

pit said...

baru pasan dunia lola @ria

good luck.. sokong usaha kamu..

Hanya Seorang Gadis Biasa. said...

hey..Bw here..Ini blog cerita lola..spe sebenarnya pemilik blog ni?..

Aidaa AMIN said...

cool laa style tuu :)

dain sings said...

x slh jadi model sndri..more independent on spreading what ur tought hehe

miza.shazwani said...

hai lola :)

Nur Misnan said...

Nice.... as long labuh didada lebih sweet..

Adibah Farhana said...

nice dunia kak lola aka kak laila..hehe waiting 4 the episod..;)

Dunia Hiburan Nisyar said...
This comment has been removed by the author.
Dunia Hiburan Nisyar said...

Hye Lola..Mcm Mana Study ?..Good Luck Okay,I Support U :)

Muhamad Farid said...

Macam mana nak buat corak macam Dunia Loala yg kat atas tu ah ?

Nurhayati said...

okay je

NOR ZAREN FATIHA said...

XSALAH PN JD MODEL FOR BLOG...JUST BE URSELF >_<

Nur Esha Atiqah said...

Assalamualaikum Kak Lola..saya nk tanye ape name tudung yg Kak Lola buat ni??

Mashitah Ridzuan said...

Hye Laila ! Cantik lh gmbr Laila .. Jealous sye ..

fatin hazirah said...

terbaek ^^,

Aidil Asyraf said...

salam , kak laila ade instagram tak?

ayu jue said...

Hai lola..ntah macam mana ju boleh ikut kisah hidup "dunia lola".. But u r so sweet! talented!

Anastasyea Aida said...

hai lola, first time layan drama dan blog lola, suka sangat .. keep update ok. :D

www.anastasyea.com

FiftyNine said...

Style la zaman skarang ni buat drama guna blog yang real.
Memang terbaik la sapa yang punya idea ni.

Online Diary said...

hye laila ~ can u teach? me , guna shawlk sytlo dan sopan ., please ...

LIYANA HASHIM said...

Wahhh.. Awesome lah style ni.. Cantik sangat.. :D

Puteri Balqis said...

mmg cntik...blh tlg ajarkn

eyra awww said...

assalamualaikum laila :)
saya suka sangat cerita pasal laila mmg not miss pasal cerita dunia lola . saya macam laila juga suka dunia fesyen tapi saya ta pandai untuk berfesyen , kalau laila sudi ajarkan lah boleh yeah ? :)

Nur Mursyidah said...

wau !! kak lola mkin comei...btw love your new style...keep it up k..

afifah wan said...

wah setiap minggu x lpas tgok dunia lola btw nie first time tgok blog lola. cantik sangat2

Afik Swettenhamz said...

Hai lola.. Awk comel sngat.. Awk mmang xslah jd model dlam blog sndri.. Hehe

Latifah Nasri said...

It's okay Lola.. Be yourself and most important,, Be Confidence..barulah kita der keyakinan diri untuk membela diri.. Tak per,, 'sikit-sikit, lama-lama jadi bukit'..Good Luck Lola !!!

Aina Annysa said...

Be confidence Lola.. aka Laila ! Good Luck, buddyz ;)

Illya LeYa said...

hye lola..

suke juga tgk kisah awak di astro ria tu..

Najiha Hashim said...

HYE, lola!kenape da laame x update blog? Saje nak ikut style kak laila yg sebenar. Jangan mara! Kite pon teringin nak jadi hijabista yg comel mcm akak. HOPe balas! Muahaha